Dacă ai o afacere în domeniul HORECA, ai finanțare nerambursabilă de până la 100.000 de euro în cadrul Programului Electric UP. Tritech Group te ajută să te înscrii și să obții finanțare.

programul electric up

Programul pentru finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii și persoanelor juridice române care au înscrisă ca activitate principală sau secundară, conform codurilor CAEN una din activitățile corespunzătoare domeniului HoReCa, pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp -100 kWp necesară consumului propriu şi livrarea surplusului în Sistemul Energetic Național, precum și cel puțin o staţiie de reîncărcare de minim 22 KW pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in, derulat de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

În cadrul Programului Electric Up, Tritech Group îți poate oferi:

  • Consultanță și management de proiect
  • Întocmirea proiectului tehnic conform solicitărilor din Ghid
  • Furnizarea echipamentelor
  • Instalarea și punerea în funcțiune a sistemului de panouri fotovoltaice și stațiilor de reîncărcare electrică

Pentru detalii și colaborări poți contacta Tritech Group prin telefon sau email la 02415822429 sau office@tritech.ro

Tritech Group SRL respectă cerințele din Ghidul Programului Electric Up, având autorizație ANRE de tip B, angajați instalatori pentru sisteme fotovoltaice conform COR 741103, precum și experiență în comercializarea, instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor fotovoltaice.