Green Seiro – instalator agreat Wattrom

Panourile fotovoltaice policristaline Wattrom au fost incluse în configurația unui sistem off-grid și montate cu succes de echipa de instalatori profesioniști Green Seiro. În România, Green Seiro este unul dintre instalatorii agreați de Wattrom.

 

Sistem 5kW - panouri WT-2_1024x768Sistemul fotovoltaic cu o  putere instalată de 5kW a fost montat în localitatea Cerdac din județul Bacău la aproximativ 1500m altitudine. Sistemul fotovoltaic deservește o casă de vacanță în zona de munte, zonă în care racordarea la rețeaua națională de energie electrică nu a putut fi realizată. Configurația sistemului fotovoltaic instalat a fost realizată cu prudență și profesionalism de specialiștii Green Seiro.

Beneficiarul a optat pentru montarea la sol și orientarea sudică a panourilor pentru a obține  productivitatea ridicată a întregului sistem fotovoltaic instalat. Echipa Green Seiro a optimizat sistemul fotovoltaic  astfel încât să asigure consumul instant de 5kW/h, cât și stocarea în cei 10 acumulatori de 12V/200Ah.

 

Wattrom, partenerul tău de încredere, îți susține afacerea pentru ca tu  să-ți maximizezi veniturile de la an la an și să le oferi clienților produse și servicii peste nivelul așteptărilor.