Tritech Group, producător de panouri fotovoltaice monocristaline și policristaline cu eficiență ridicată, a investit în anul 2015 în construirea unei fabrici moderne. Localizată în Ovidiu, județul Constanța, fabrica oferă avantajul strategic de a se situa în proximitatea Autostrăzii A4 și Portului Constanța.

Dotarea fabricii cu utilaje de producție profesionale asigură calitatea superioară a panourilor fotovoltaice manufacturate. Achiziționarea și utilizarea echipamentelor de producție de ultimă generație reprezintă pentru clienții noștri cele mai bune garanții că oferim panouri fotovoltace de înaltă eficiență.

Linia de producție performantă, semi-automată a fost achiziționată de la un producător specializat la nivel mondial în procesul de producție al panourilor fotovoltaice. Acest lucru a permis instalarea unui flux tehnologic performant, care utilizează tehnologii de top și respectă cele mai recente norme tehnice și ecologice de fabricație în concordanță cu exigențele actuale ale pieței.

Panourile fotovoltaice fabricate de Tritech Group sunt înregistrate și comercializate sub brandul Wattrom. În funcție de solicitările clienților, se pot livra atât panouri fotovoltaice monocristaline și policristaline de dimensiuni și randamente diferite.

Tritech Group este singurul producător de panouri fotovoltaice care deține o tehnologie de control și garantare a produselor oferite clienților. Calitatea panourilor Wattrom și procesul de proiectare, producție și comercializare a panourilor sunt certificare ISO 9001:2015 și Kiwa. Activitatea de producție se desfășoară în conformitate cu standardele EN 61215 și EN 61730-1/2, precum și alte standarde de referință în domeniul energiei regenerabile.

Tritech Group oferă  prețuri competitive  pe piața energiei regenerabile din România, dar și externă, care se datorează tehnologiilor de ultimă generație folosite și relației unice cu producătorii de materii prime.

Tritech Group este partener de încredere, capabil să satisfacă cele mai exigente nevoi ale clienților. Pentru a obține și garanta rezultate excepționale pentru fiecare proiect în parte, echipa tehnică oferă servicii specializate de consultanță.

Misiunea Tritech Group este de a oferii clienților săi panouri fotovoltaice de cea mai înaltă calitate la prețuri foarte competitive.

Strategia de viitor este orientată către creșterea capacității liniei de producție actuale și menținerea celor mai înalte standarde de calitate în toate etapele procesului de proiectare, producere și comercializare a panourilor fotovoltaice.