RELAȚIA CU PARTENERII DE AFACERI

Fii partenerul nostru, alege WATTROM!

Vom dezvolta relații de parteneriat avantajoase cu companiile care:

  • participă la licitații în domeniul energiei regenerabile;
  • instalează panouri fotovoltaice și oferă sisteme turn-key;
  • achiziționează panouri fotovoltaice în vederea revinderii;
  • obțin și realizează proiecte de anvergură în domeniul energetic;
  • produc module fotovoltaice utilizând materia primă proprie, în cadrul fabricii din localitatea Ovidiu.

Propunem companiilor interesate alternativa de a produce panouri fotovoltaice în propria fabrică din localitatea Ovidiu. Partenerilor interesați le punem la dispoziție personalul nostru implicat în complexul proces de fabricație al panourilor fotovoltaice.

Pregătirea echipei de producție este confirmată de participarea activă la programele de training specializate, ceea ce garantează calitatea superioară a panourilor solare fotovoltaice obținute. Experiența echipei în fabricarea de panouri fotovoltaice reprezintă pentru partenerii noștri actuali și viitori, garanția obținerii unei productivității ridicate și calității superioare a produselor fabricate.

Punem la dispoziția partenerilor noștri de afaceri echipamente de ultimă generație, cu care este dotată fabrica companiei. Sistemele complexe de fabricare a panourilor fotovoltaice sunt certificate ISO 9001:2015 și Kiwa. Certificatele de calitate dobândite confirmă efectuarea controlului calității produselor, cât și asupra întregului flux tehnologic. Calitatea reprezintă pentru noi și partenerii noștri principalul element care trebuie livrat împreună cu produsul fabricat.

Vom dezvolta relații de parteneriat pe termen lung cu companiile interesate. Scopul principal este fructificarea de parteneriate de tip win-to-win, care să contribuie la oferirea de panouri fotovoltaice de calitate superioară, pe piața internă și externă a energiei regenerabile.

Asigurăm partenerilor noștri tot suportul tehnic și comercial de care au nevoie!

CONSULTANŢĂ

Echipa tehnică oferă soluții personalizate în raport cu nevoile tot mai diferite și specifice ale clienților noștri. Pentru a identifica și propune soluții personalizate în funcție de nevoile clienților noștri, oferim servicii de consultanță tehnică și juridică specializată.

Oferim consultanță juridică specializată pentru  a propune cele mai eficiente și eficace soluții în concordanță cu legislația în vigoare din România. O dată cu reglementarea procedurilor feed-in tariff, compania noastră va oferi consultanță juridică, astfel încât clienții noștri să obțină avantajul subvenționării producției de energie regenerabilă injectată în sistem. Prin noua metodă alternativă de finanțare a producției de energie verde, care se adresează producătorilor mici (cu putere instalată sub 500 kW), aceștia pot vinde necondiționat energia rezultată din utilizarea panourilor fotovoltaice către furnizorul local la un preț fix stabilit. Compania noastră va sprijini clienții prin oferirea de consultanță juridică, astfel încât aceștia să obțină certificatele verzi necesare subvenționării producției de energie regenerabilă.

SERVICII DE PROIECTARE

Prestarea serviciului de proiectare de către personalul nostru înalt specializat în domeniul proiectării reprezintă pentru clienții noștri cea mai veridică confirmare a calității serviciului. Serviciile de proiectare dedicate, prestate la un nivel ridicat de profesionalism, oferă soluții practice și adaptate la specificul aplicațiilor în cauză.

Întrucât dispunem de personal specializat în domeniul proiectărilor panourilor fotovoltaice, ne rezervăm dreptul de a oferi soluții de proiectare pentru toate tipurile de aplicații (rezidențiale, comerciale sau publice) în care pot fi introduse panouri fotovoltaice.

Echipa noastră de proiectanți se remarcă prin pregătire tehnică specializată, vastă experiență în domeniu, profesionalism și disponibilitate ridicată.

GARANŢIE

Panourile fotovoltaice Wattrom se caracterizează prin eficiență și fiabilitate ridicate. În procesul de fabricare al panourilor fotovoltaice se utilizează exclusiv materie primă certificată, fapt ce confirmă performanțele superioare înregistrate.

Panourile fotovoltaice Wattrom au obținut certificarea internațională Kiwa, fapt care atestă calitatea superioară și eficiența ridicată a acestora. Panourile fotovoltaice beneficiază de garanție de menținere a randamentului în limitele certificate pe o perioadă de 25 ani.

În eventualitatea puțin probabilă a apariției unei defecțiuni la nivelul panourilor fotovoltaice achiziționate, clienții noștri vor beneficia de întregul nostru suport. Astfel, termenul de intervenție și remediere a eventualelor probleme apărute este redus la minimum.

POST-GARANŢIE

Clienții și partenerii noștri actuali pot opta pentru alternativa de consultanță tehnică post-vânzare. Principalul scop al serviciului este de a menține la nivel superior gradul de eficiență al panourilor fotovoltaice de-a lungul perioadelor mari de timp.

Oferim tuturor clienților noștri, precum și partenerilor de afaceri, posibilitatea de a contracta servicii de întreținere a panourilor fotovoltaice. Din dorința de a satisface trebuințele clienților noștri pe termen lung, ne-am rezervat dreptul de a practica în cazul acestui tip de serviciu un nivel tarifar avantajos și accesibil tuturor clienților.