Programul ElectricUP

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Protecția mediului înconjurător

Protecția mediului înconjurător Tritech Group SRL, producătorul panourilor fotovoltaice Wattrom, informează toate părțile interesate că, în intervalul de timp octombrie 2020 – decembrie 2020, nu a poluat mediul înconjurător ca urmare a activităților derulate la hala de producție situată în localitatea Ovidiu, județul Constanța.    

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Impact asupra mediului înconjurator

Impact asupra mediului înconjurator Tritech Group SRL, producătorul panourilor fotovoltaice Wattrom, informează toate părțile interesate că, în intervalul de timp iulie 2020 – septembrie 2020, nu a poluat mediul înconjurător ca urmare a activităților derulate la hala de producție situată în localitatea Ovidiu, județul Constanța.    

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Impact asupra mediului înconjurator

Impact asupra mediului înconjurator Tritech Group SRL, producătorul panourilor fotovoltaice Wattrom, informează toate părțile interesate că, în intervalul de timp aprilie 2020 – iunie 2020, nu a poluat mediul înconjurător ca urmare a activităților derulate la hala de producție situată în localitatea Ovidiu, județul Constanța.    

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Protecția mediului înconjurător

Protecția mediului înconjurător Tritech Group SRL, producătorul panourilor fotovoltaice Wattrom, informează toate părțile interesate că, în intervalul de timp ianuarie 2020 – martie 2020, nu a poluat mediul înconjurător ca urmare a activităților derulate la hala de producție situată în localitatea Ovidiu, județul Constanța.    

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Impact asupra mediului

Impact asupra mediului Tritech Group SRL, producătorul panourilor fotovoltaice Wattrom, informează toate părțile interesate că, în intervalul de timp octombrie 2019 – decembrie 2019, nu a poluat mediul înconjurător ca urmare a activităților derulate la hala de producție situată în localitatea Ovidiu, județul Constanța.    

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Despre Programul #Sisteme fotovoltaice

Despre Programul #Sistemefotovoltaice – pe pagina web Administratia Fondului pentru Mediu la adresa https://fotovoltaice.afm.ro/#/login fiecare solicitant poate vizualiza stadiul dosarului. In partea din dreapta sus este un buton albastru pe care este scris Cautare dosar. Dati click si introduceti CNP-ul (codul numeric personal). Apasati cauta dosar si vi se afiseaza stadiul dosarului si numarul de inregistrare emis de Administratia Fondului pentru Mediu.    

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Impact asupra mediului

Tritech Group SRL, producătorul panourilor fotovoltaice Wattrom, informează toate părțile interesate că, în intervalul de timp iulie 2019 – septembrie 2019, nu a poluat mediul înconjurător ca urmare a activităților derulate la hala de producție situată în localitatea Ovidiu, județul Constanța.  

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Impact asupra mediului

În perioada iulie 2018 – septembrie 2018, societatea Tritech Group SRL nu a poluat mediul înconjurător în urma activităților defășurate în cadrul halei de producție a panourilor fotovoltaice Wattrom.  

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Impact asupra mediului

În perioada septembrie 2017 – decembrie 2017, prin activitățile desfășurate de Tritech Group SRL în hala de producție a panourilor fotovoltaice Wattrom situată în localitatea Ovidiu, județul Constanța, nu au fost aduse prejudicii mediului înconjurător.  

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI